avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare nume proprietar apartament la directia de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare nume proprietar apartament la directia de venituri buget local

Buna ziua!
Am cumparat un apartament in sectorul 3 si mi-a venit o scrisoare de la Directia Venituri Buget Local cu suma pe care o am de platit ca impozit pe cladiri. Problema este ca a venit pe numele fostului proprietar, unde trebuie sa ma duc sa fac schimbarea de nume la Primarie sau la Directia Venituri? (ca la ce coada este la Directia Venituri nu reusesc sa primesc curand o indrumare).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:29, 27 Martie 2012
Documentele care atesta calitatea dvs de proprietar asupra imobilului trebuesc depuse la autoritatea fiscala,care este responsabila de calcularea si comunicarea obligatiilor de plata aferent proprietati individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxarea impozitelor pe cladire Svetislav Svetislav Buna ziua. Am o problema cu taxarea impozitului pe cladire de la țară.În primavara acestui an am facut succesiunea de moștenire al unui imobil de ... (vezi toată discuția)
Administrator fara atestat tamas_sergiu tamas_sergiu Buna ziua. Asociatia noastra are o \\"conventie civila\\" cu o administratoare fara atestat eliberat de primarie. Aceasta administratoare este sustinuta de ... (vezi toată discuția)
Informatie Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Caz concret, imobil nou 9 apartamente cate 3 / scara, dat in folosinta 2008. Datorita contextului actual antreprenorul a reusit sa vanda doar 3 apartamente, ... (vezi toată discuția)