Milady09 a scris:
Dna avocat, eu da! Tatal minorului a fost internat de 2 ori la Sectia de Psihiatrie a unui spital de toxicomani din pricina dependentei sale. A recunoscut in fata instantei ca merge in cazinouri. Au fost aduse probe ca in anturajul sau exista camatari, de la care a imprumutat de mii de ori bani cu camata si a fost amenintat de acestia ca nu a reusit sa-i returneze la timp. Totul a fost luat cu usurinta de catre judecatoare. Am fost intrebati daca a venit vreun camatar sa deranjeze copilul sau daca tatal a jucat jocuri de noroc de fata cu minorul.
Incredibil ce imi e dat sa citesc.....este demonstrat stiintific ca este "prielnic" unui copil sa intretina un raport constant cu un asemenea tata, decat sa nu existe deloc? Ca ii fac mai bine eventuale traume produse de aceasta lume cu care inevitabil ar avea contact, decat sa creasca ferit de ele? Care e pina la urma interesul suprem al copilului.....?
Ca doar nu este alt om atunci cind se afla impreuna cu copilul....nu trece de la camatarie si boli psihice la....spectacole, biblioteca, plimbari....