De acord cu dumneavoastra privind adeverintele,insa probabil nu se mai gasesc statele de plata,dar eu pot dovedi calitatea de personal navigant cu carnetul de zbor semnat si stampilat de comandantul unitatii,legea ce era in vigoare la acea data poate dovedi sporurile respective.Multumesc.
M-ia fost recalculata pensia.Am facut contestatie,a fost respinsa.trebuie sa ma adresez judecatoriei.Probleme pe scurt: 1.Am fost personal navigant(parasutist1987-1989)lucru recunosccut in stabilirea vechimii.insa veniturile obtinute in acea perioada nu au fost luate in calcul in totalitate,luinduse in calcul numai salariul de ofiter,nepunindu-se sporul de 980lei la salariu plus primele pe salturi,motivinduse ca nu se regasesc in adeverintele de la dosar,si sa ma adresez unitatii.Legea spune ca este obligatia casei de pensii sa ceara adeverintele;2.Dupa pensionare am lucrat,legea spune sa depun cerere plus adeverinta de la casa de pensii pt .contributii si se va aduga perioada PT STABILIREA UNEI NOI PENSII.Am depus anul trecut si nu este luata in calcul.3.Nu este constitutionala recalcularea.INTREBARI;1.Ce costuri implica depunerea unei actiuni in instanta?.2.Pot depune actiuni separate pt. fiecare problema in parte,sau o singura actiune,cum ar fi mai bine? 3.Ce documente trebuie sa depun.Multimesc anticipat .