avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate Gurbaneanu

Activitate Gurbaneanu

Ma poate ajuta cineva pentru a redacta o sesizare catre tribunal in legatura cu un conflict de munca . Am facut sesizare catre ITM si mi ca raspuns ca situatia mea este conflict de munca si sa ma adresez instantei . Ma poate ajuta cineva in legatura cu redactarea sesizarii catre tribunal .Va multumesc.
1. nu am facut nici o cerere de concediu fara plata,angajatorul sa scuzat ca nu mai are de munca si nici bani sa ma platesca

multumesc pentru raspuns
aveti idee in cat timp se rezolva cererea la ITM, mi se da un raspuns din partea lor
Am fost anuntat in luna noiembrie ca de la 1.12 .2011 sant in concediu fara plata , deoarece firma nu mai are de munca si nu are bani , am intrebat daca exista o decizie si mi sa spus ca o sa fiu chemat sa semnez,insa nici pana azi nu am semnat nimic si sant tot in fara plata. M-am adresat si d-lui.director printr-o cerere scrisa cu nr .de inregistrare si tot nu mi sa raspuns . Seful de echipa ma cerut directorului pt ca are nevoie de mine insa acesta nu a vrut sa ma cheme la munca,mentionez ca nu toti angajatii sant in CO fara plata. Ce drepturi am in situatia asta ,pot actiona in judecata firma ,care sunt caile legale,pot depune o plangere la ITMB,exista o rezolvare.