Multumesc pentru raspuns. Consultantul in asigurari, a spus ca polita cuprinde doar asigurare de deces, cu toate acestea, in urma dosarului depus cu traumele avute, au calculat o valoarea de rascumparare... initial mai mare, dupa o reanaliza.... aproape au injumatatit suma.
Interventiile de care am avut nevoie au fost in valoare de aprox 15.000 eur. A fost accident de masiana. Soferul care a intrat in noi, a decedat si el la cateva minute de la impact.
O sa fie RCA-ul cel care va plati despagubirile, Cu greu au finalizat cei de la parchet dosarul de la accident. SI aici am o mare problema cu cei de la RCA, amana tot, si invoca tot felul de scuze.
Acum m-am hotarat sa intentez actiune in justitie, si cu ei si cu asirom. Vreau un avocat specializat pe astfel de situatii. sa aiba o conduita si un profesinalism admirabil :) Inca il caut.
Polita de viata a sotului, a fost benficiara mama lui. acolo eu nu cred ca am vre-un drept. Ea in schimb, vrea tot, ca doar a fost fiul ei, si ea se vede cea care mosteneste toate despagubilrile.
Vreau sa stiu ce pot face, si cat de multe se pot face intr-o astfel de situatie.
am suferit un accident de masina, sotul a murit pe loc, eu foarte grav ranita mi-am revenit complet dupa, cu imbunatatirile de rigoare. polita de viata pe care o aveam era una simpla asirom. a trecut 1an si 5 luni, dosarul a fost in lucru 1 an, si acum imi dau o suma derizorie ca si rascumparare. vreau sa stiu daca pot obtine daune morale de "bun simt" deschizand proces cu ei? Multumesc frumos!