avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Activitate francumihaela

Activitate francumihaela

buna ziua!O societate comerciala nou infiintata cu doi asociati si adiministratori in acelasi timp. Cei doi lucreaza in spatiul UE. A treia persoana este imputernicita prin notariat sa-i reprezinte peste tot. in acea procura este specificat clar " cesionarea partilor " . Am intampinat greutati la inregistrarea in scop de TVA si inregistrarea in registrul operatorilor intercomunitari, deoarece unul dintre asociati are datorii la ANAF si mi-a dat respingere dosar. Acel asociat a fost de acord sa cedeze partile celuilat asociat , dar ei fiind plecati din tara, mi-e nu imi da voie Registrul Comertului sa cesionez partile; e nevoie de declaratiile lor (i-am indrumat la spusele sefului de serviciu de la Registru sa mearga la consulatul Suediei- raspunsul a fost ca nu fac asa ceva , spun ei ca nu este legal....trebuie sa se intoarca in tara. Intrebarea mea este : Nu exista alta portita ca sa nu se mai intoarca in tara pentru declaratii, pentru ca acea procura nu este luata in seama de Registru Comertului. va multumesc