avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate lorapete

Activitate lorapete

multumesc frumos
Mentionez ca dir. nostru nu a plecat in cele mai bune conditii de la firma, incercand chiar si un santaj de plata la negru ( a anuntat azi ca de maine intra in CIC si ar vrea totusi sa ramana sa lucreze la negru). Noi vrem sa stim daca il putem sanctiona cumva pentru faptul ca si-a intocmit astfel documentele ( la noi 2 ani la AJPS 1 an). Administratorii nu si-l doresc inapoi. A lasat vraiste contabilitatea (in apr 2011 cand a plecat nu avea incheiiat anul 2010 in sensul ca nu avea toate doc pe luna dec 2010 introduse) si de atunci muncesc 3 contabili sa repare. Stim ca suntem obligati sa-l primim, insa exista vreo posibilitate sa nu o facem???

Va multumesc pentru raspunsul anterior
Bun gasit
Am si eu o speta si nu prea am rezolvare.
In urma cu un an dir. econ. al firmei la care lucrez a intrat in CIC. Toate documentele inregistrate la firma de la cerere pana la decizia de suspendare CIM pentru CIC au fost facute pentru perioada de 2 ani si asa le-a dus si la AJPS. Insa cererea pe care dir econ. a depus-o la aceasta institutie a fost facuta pentru o per de 1 an, timp in care a si primit indemnizatia pentru crestrea copilului. In momentul de fata si-a incheiat CIC si ar vrea sa se intoarca la serv. Cum ar trebui sa procedam ca si soc. dat fiind faptul ca in REVISAL-ul nostru el figureaza in CIC 2 ani si la insitutiile statului a figurat 1 an si a si incheiat perioada CIC.Mentionez ca nu a prezentat firmei nici un document gen: cerere de incetare a suspendarii, decizia de incetare a CIC, etc, doar o scrisoare de intentie prin care ar vrea sa se intoarca. Soc. a cerut instituiei in cauza copii de pe deciziile lui si asa am descoperit neregulile din dosarul lui. Sper ca m-am facut inteleasa ca de 2 sapt. numai asta se discuta in cadrul societatii la care lucrez