@ Sorina State
Ca sa inteleg eu mai bine...pentru ca nu am stiut legile bine si regret acum...Ca puteam sa nu imi dau demisia...si sa intru in somaj..si bineinteles puteam sa fac multe alte chestii care tineau de legi...Am fost angajata pe 15 august...sa zicem ca ma angajez saptamana viitoare...peste doua saptamani...raman gravida sa zicem in luna iunie-iulie...Cum se procedeaza in acest caz?
Deci sa inteleg ca daca ma angajez saptamana viitoare la o alta firma...avand 6 luni deja in urma peste 6 luni voi putea intra in concediul acesta ptr cresterea copilului...Vreau sa intelegeti ca eu vreau sa raman insarcinata,si sa pot obtine atat banii pentru cresterea copilului cat si concediul.
Buna ziua.Am o problema...Am lucrat 2 ani jumate...din cauza disponibilizarilor a trebuit sa imi dau demisia(la cererea sefilor)..Nu am lucrat doua luni...si m-am angajat iar....dar peste 6 luni iar au fost disponibilizari...si la cererea sefilor a trebuit sa imi dau iar demisia...Pot lua somaj?Si cum sta treaba cu concediul de maternitate?