sunt doar 2 care trimit controalele pe diverse motive si chiar se si semneaza.............! Asociatie de locatari nu existe deci fiecare face ce-i trece prin cap....Pe mine ma intereseaza , daca pot sa-i dau in judecata invocand reaua vointa, calomnie sau hartuire...si faptul ca totul este personal....la o intelegere cu ei nu se poate ajunge pentru ca invidia este prea mare si-s prea batuti in cap............"cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.."
salutare! am o problema care nu stiu cum sa o mai rezolv...........La parterul blocului in care locuiesc ,am un spatiu comercial in care functioneaza un magazin. Ei bine ca de 2 ani de zile de cand am deschis acest magaz, 2 dintre vecinii mei imi trimit toate contoalele posibile existente pe fata pamantului(fisc, finante, opc.....) de au ajuns sa ma terorizeze toata ziua, de nu mai am timp de nici o afacere nimic.Pot sa-i dau in judecata pentru hartuire, ceva, ca vad ca ei nu au liniste si probabil o sa ma reclame si ca respir.....multumesc pentru ajutor!