salutare! am o problema care nu stiu cum sa o mai rezolv...........La parterul blocului in care locuiesc ,am un spatiu comercial in care functioneaza un magazin. Ei bine ca de 2 ani de zile de cand am deschis acest magaz, 2 dintre vecinii mei imi trimit toate contoalele posibile existente pe fata pamantului(fisc, finante, opc.....) de au ajuns sa ma terorizeze toata ziua, de nu mai am timp de nici o afacere nimic.Pot sa-i dau in judecata pentru hartuire, ceva, ca vad ca ei nu au liniste si probabil o sa ma reclame si ca respir.....multumesc pentru ajutor!
da , intradevar este problema mare cu locatarii si cu faptul ca tu realizezi venituri, tu poti sa ii dai in judecata dar trebuie sa ai si dovezi ca te hartuiesc iar faptul ca vin cocntroalele la tine asta nu inseamna ca ei le trimit
Ok, poate nu toate controalele vin de la proprietarii din bloc dar nici nu se poate ca autoritatile care de lene nu au timp sa-si miste fundu nici unde arde cu adevarat, sa bate drumul mereu la un magazin asa fara motiv sau sesizare B-)
Cred ca cel mai bine ar fi sa incercati sa cadeti la pace cu oamenii aia oricat de neintelegatori ar fi
sunt doar 2 care trimit controalele pe diverse motive si chiar se si semneaza.............! Asociatie de locatari nu existe deci fiecare face ce-i trece prin cap....Pe mine ma intereseaza , daca pot sa-i dau in judecata invocand reaua vointa, calomnie sau hartuire...si faptul ca totul este personal....la o intelegere cu ei nu se poate ajunge pentru ca invidia este prea mare si-s prea batuti in cap............"cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.."