avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate gneacsu24

Activitate gneacsu24

Buna ziua,
doresc tuturor celor implicati in acest forum o primavara frumoasa si cu multe impliniri!
Am o rugaminte ,cum pot recupera o chirie si valoarea unei facturi Electrica de la un chirias,care a plecat din spatiul comercial,fara a achita aceste obligatii pe care le avea fata de proprietar?
multumesc:">
-nu am primit decizie de incetare a contractului de munca
-nu am primit salariile de 2 luni
-ni s-a oprit impozit pe bonurile de masa pe luna noiembrie ,dar bonurile nu le-am primit
-s-a golit contul cu garantia retinuta din salariu,timp de 1 an si nu ni s-a restituit
-firma de insolventa se intruneste prima oara doar pe 30 aprilie,pana atunci cum putem sa ne angajam fara deciziile de incetare a contractului de munca?
-cum pot sa imi recuperez drepturile banesti prin fondul de garantare a salariilor,cui trebuie sa ma adresez?
nu am primit nici un fel de informare,din nici un punct de vedere ceea ce stim, este ca firma a intrat in insolventa si se va ocupa o alta firma de reorganizare,dar nu stim nimic de intrarea in somaj,de drepturile salarial....
buna ziua,lucrez de aproape 1 an la un retailer privat,a inchis toate magazinele din tara,fara a ne informa cu noi angajatii ce se intampla,cum procedam pentru a obtine drepturile banesti cuvenite si a benficia de somaj?
multumesc:X-(X-(">:"#-o#-o#-o:((:((