am fost lovit in trafic de un asigurat omniasig.am fost la asigurari la omniasig au facut poze si au constata ca este vinovat si mi-a dat un document de intrare in reparatie,cu care am fost la un service si l-am lasat acolo uramnd sa ma contacteze cand vin piesele.au trecut 2 sapatamani ,nimica,trei saptamani ,nimica.apoi i-am contactat eu si i-am intrebat ce se inatampla cand sa vin sa imi repare masina?cei de la service mi-au dat alt nr de tel de la cel care se ocupa cu dosarele,etc.l-am sunat pe respectivul si mi-a zis ca asigurarea nu pare a fi platita,sa mai astept pana se rezolva . au trecut 4 saptamani ,iar sun si imi zice ca persoana care m-a tamponat in trafic a facut asigurarea la un broker,iar acel broker nu a virat banii la cei de la omniasig.apoi am fost sunat de acel broker ca sa- trimit devizul de reparatie al masinii ca el imi trimite banii de reparatie.i-am trimis devizul de reparatie.si acuma ma tot amana de 2 saptamani de pe o zi pe alta cu tot felul de minciuni,ca sunt probleme la banca,ca nu stiu ce nu stiu cum.etc intrebarea mea e:cum pot sa dau in judecata pe el sau pe cei de la omniasig ? sa imi pot repara si eu masina care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?