avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto,soldat cu avarii,fara victime
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto,soldat cu avarii,fara victime

am fost lovit in trafic de un asigurat omniasig.am fost la asigurari la omniasig au facut poze si au constata ca este vinovat si mi-a dat un document de intrare in reparatie,cu care am fost la un service si l-am lasat acolo uramnd sa ma contacteze cand vin piesele.au trecut 2 sapatamani ,nimica,trei saptamani ,nimica.apoi i-am contactat eu si i-am intrebat ce se inatampla cand sa vin sa imi repare masina?cei de la service mi-au dat alt nr de tel de la cel care se ocupa cu dosarele,etc.l-am sunat pe respectivul si mi-a zis ca asigurarea nu pare a fi platita,sa mai astept pana se rezolva . au trecut 4 saptamani ,iar sun si imi zice ca persoana care m-a tamponat in trafic a facut asigurarea la un broker,iar acel broker nu a virat banii la cei de la omniasig.apoi am fost sunat de acel broker ca sa- trimit devizul de reparatie al masinii ca el imi trimite banii de reparatie.i-am trimis devizul de reparatie.si acuma ma tot amana de 2 saptamani de pe o zi pe alta cu tot felul de minciuni,ca sunt probleme la banca,ca nu stiu ce nu stiu cum.etc intrebarea mea e:cum pot sa dau in judecata pe el sau pe cei de la omniasig ? sa imi pot repara si eu masina care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 08:33, 28 Februarie 2012
banii trebuie sa ii primiti de la omniasig, faptul ca respectivul nu a virat banii este o problema interna a omniasig-ului cu respectivul, care nu va priveste pe dvs
Solutionarea se poate realiza numai in conditiile in care asiguratorul lamureste speta cu brokerul
Sesizati problema cu care va confruntati la conducerea asiguratorului ,care este recunoscut pentru incetineala cu care se achita de obligatiile asumate in contractele de asigurare
Respectivul vinovat avand polita RCA, acesta este in regula, problema este intre asigurator si broker.In mod normal asiguratorul RCA ar trebui sa va deconteze reparatia, iar apoi sa recupereze prejudiciul de la brokerul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata dauna rca culita culita Am un dosar la Ominasig, prin care conform constatarii politiei si declaratiei vinovatului, asiguratorul Omniasig trebuie sa imi deconteze reparatia masinii ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna rca predaleontin predaleontin am o dauna la omniasig,masina a fost introdusa in reparatii dupa ce asiguratorul a dat acceptul la reparatii spunand ca masina se incadreaza in plafonul de ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Ieri am avut un accident rutier, fara victime. Este vorba de o tamponare usoara, cand soferul de pe prima banda, nu s-a asigurat si a intrat in ... (vezi toată discuția)