avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate bklara

Activitate bklara

Răspuns la discuția Concediu prenatal, somaj
el a lucrat 5 ani de zile la o firma pana in vara...deci are cele 12 luni si normal ca au retras pe ultima luna banii...asta este...asta e Romania cu legiile lor in beneficiul lor nu a mamelor..:(Multumesc frumos pt raspunsurile rapide
tatal nu a lucrat 3 luni de zile..abia in luna septembrie sa angajat...anu asta...nu trebuia atunci sa imi intre toata indemnizatia?deci luna viitoare o sa primesc doar cei 42 de lei?
buna seara..mai am si eu o intrebare..in data de 7 octombrie fata mea a implinit doi ani..azi mia intrat indemnizatia doar 350 de lei...nu trebuia sa intre luna asta toata indemnizatia si luna lui noiembrie doar pe 7 zile din octombrie?va multumesc
Eu am facut acum 10 min o sesizre la cjas pt problema mea..am facuto online direct pe siteul lor..sper sa primesc un raspuns...deocamdata nu am dat numele firmei..eu sper sa recuperez banii fara cearta si scandaluri daca tot nu vrea sami dea somaj
dansa a spus sami dau demisia daaca nu mai vreau sa ma intorc la treaba...ce ar trebui sa fac?sami dau demisia?ca de somaj sigur nu o sa am parte cu dansa..
am semnat doar pe 800 de lei...atat..cat mia dat..nu am semnat toate statele de plata...am semnat doar pe doua state de plata,,,din anu 2010 pe primul copil..
Deci am fost la angajator..somaj nuu vrea sa imi dea...cica sa ma intorc la treaba da pe alt post ca are nevoie de oameni..si doi ma pus sa semnez statele de plata pt concedii dar am semnat doar pe 800 de lei cati am vazut de la ea...si ea a tinuto una si buna sa i le semnez pe toate ca ea mia dat banii..nesimtita..ce ar trebui sa fac acum ca sa pot beneficia de somaj si sa recuperez banii??
DECI ASI MAI PUTEA RECUPERA BANII PE AL DOILEA COPIL..SI CUM AR TREBUI SA FAC SESIZAREA?MERGAND DIRECT LA EI?CE ACTE AR FI NECESARE?
Nu e totusi prea tarziu ca sa mai recuperez acesti bani?totusi am inteles c trebuia sami plateaska cel putin 15 mil pe cele 126 de zile..da ea nimic..oare mai are rost sa fac o sesizare la CAS?
Buna ziua..am si eu nevoie de un sfat.eu ar trebui sa ma intorc la treaba in octombrie cand se termina concediul de crestere copil de 2 ani.intrebarea mea este..Pot intra in somaj dupa concediu chiar daca firma inca functioneaza?Pot fi concediata de angajator daca nu ma intorc la treaba?Si cum pot afla daca angajatoru a incasat banii pe concediu post natal si prenatal pt ca eu nu am primit nici un ban de la ei..mentionez ca am intrat de 4 ani in concediu cu doi copii..4 respectiv varsta de 2 ani...si nu am primit nici un ban de la angajator...Va multumesc anticipat