avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea17

Activitate Andreea17

Discuție partaj
Am divortat de cateva luni si doresc sa intentez actiune de partaj. Daca nu vom putea ajunge la o intelegere cum se va realiza partajul in conditiile in care am stat si in concubinaj inainte de casatorie? Am facut investitii pentru a renova apartamentul si am achizitionat diverse lucruri impreuna dar cand am plecat nu am luat acte care sa dovedeasca proprietatea bunurilor, oricum erau pe numele fostului sot. Care sunt cheltuielile pe care le implica efectuarea partajului pe cale judiciara?
Răspuns la discuția Pensie intretinere
Cu adica in natura? Cum va plati in natura cheltuielile cu apa, energia electrica sau altele, de exemplu daca trebuie sa cumpar o masina de spalat, un aragaz, o mobila pentru copil?

Deci ramane la latitudinea judecatorului? El mai are 2 copii, deci procentul va fi de 16,6 din veniturile nete?
Sunt in proces de divort cu sotul meu si avem divergente cu privire la cuantumul pensiei de intretinere. Concret, el se ofera sa plateasca suma fixa iar eu doresc procent pentru a nu fi nevoita sa-l actionez in instanta de fiecare data cand i se majoreaza salariul. Care e tendinta actuala in ceea ce priveste subiectul: cota procentuala sau suma fixa?