Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis intrebarea la CEC Bank si am primit urmatorul raspuns
Stimata doamna,
Referitor la mesajul dumneavoastra transmis pe office@cec.ro incepand cu data de 26.09.2011 unităţile CEC Bank SA vor incasa amenzi de circulaţie rutieră, numai pentru contravenientii cu domiciliul in sectoarele/localitatile unde exista convenţii in vigoare de incasare amenzi, cu aplicarea principiului teritorialitatii.
In prezent, conventii de incasare taxe si impozite locale, la nivelul Municipiului Bucuresti sunt incheiate cu directiile locale sector 3, 4 si 5.
Urmare, incepand cu data de 26.09.2011 se incasa amenzi de circulatie numai in cazul in care contravenientii au domiciliul in respectiva unitate administrativ-teritoriala (sector 3, 4 si 5 ) iar contravenientii cu alte domicilii decat cele mentionate anterior vor fi indrumati catre Directiile Locale de taxe si Impozite de care apartin.
Cu stima,
[Editat]
Referent, Directia Marketing si Comunicare CEC Bank
Intrebarea este unde se plateste amenda de circulatie daca nu ajungi in localitatea de domiciliu in 48 de ore_?