va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii : doresc sa stiu taxele vamale pentru imbracaminte incaltaminte si accesorii aduse din turcia , va rog frumos Multumesc !!
am voie sa vand haine importate din turcia , haine de firma ( fake) in conditiile in care anunt cumparatorul ca hainele nu sunt originale .... Si ma mai puteti ajuta cum sta treaba cu vama , pentru ce se platesc taxe si pentru ce nu se platesc taxe ?? Va rog frumos multumesc !!
nu sa ajuns la inselare prin aceasta scrisoare , femeia a fost inselata inainte , ca dupa care acestia au mai vrut sa o insele inca odata prin prisma scrisori dar nu sa mai realizat
pe ordonanta imi scrie ca nu sa pus in miscare actiunea penala .....
avocatul din alba iulia a tinut sa ma linisteasca " sa stau linistit ca din punctul lui de vedere nu o sa primesc decat o amenda administrativa sau chiar nimic "
sunt acuzat intr-un caz de inselaciune , am un prieten in detentie care m-a sunat cu rugamintea sa ii fac si lui o scrisoare din partea uni cunoscut pentru o doamna cum ca a castigat un premiu in valoare de xxxx si un apartament , am scris in scrisoare ca premiul vine din partea romtelecom . Acest prieten a inselat-o pe doamna inainte sa ma sune pe mine cu 3000 euro si 1500 ron , ca dupa aceea sa mai caute sa o insele odata prin aceasta scrisoare fapt de care eu nu am stiut , am 3 martori care pot sustine cum ca eu am crezut ca totul o sa fie o gluma , tin sa precizez ca nu am stiut nimic despre nici o suma
dupa 2 saptamani vine politia la mine cu mandat de aducere in alba iulia si mi-au confiscat aparatura din casa , am fost retinut 24 de ore unde mi sa adus la cunostinta faptul ca sunt complice la inselaciune cu inca 2 baieti cu prejudiciul de 3000 euro si 1500 ron , fapt de care eu nu aveam habar , prietenul care m-a sunat nici macar nu era cercetat . procurorul mi-a dat ordonanta de a nu parasi tara 30 de zile si dispune respingerea actiunii penale si arestarea preventiva , care a expirat de o luna si jumatate si inca nu am nici un raspuns cu privire la dosarul meu , telefonul acestui idivid a fos ascultat si asa sa ajuns la mine , nu mi sa promis nici o suma de bani daca fac aceasta scrisoare si nici nu am stiut concret ce face cu acesta scrisoare . Ce se poate intampla in cazul meu ? pls help ......
in scrisoare nu sa mentionat faptul de a trimite bani sau altceva pentru a ridica premiul
nu sunt recidivist , e prima data cand ma confrunt cu astfel de probleme nu am avut probleme cu politia niciodata