avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate robert1223

Activitate robert1223

Discuție taxe vamale
va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii : doresc sa stiu taxele vamale pentru imbracaminte incaltaminte si accesorii aduse din turcia , va rog frumos Multumesc !!
am voie sa vand haine importate din turcia , haine de firma ( fake) in conditiile in care anunt cumparatorul ca hainele nu sunt originale .... Si ma mai puteti ajuta cum sta treaba cu vama , pentru ce se platesc taxe si pentru ce nu se platesc taxe ?? Va rog frumos multumesc !!
As vrea sa intreb !! , daca pot vinde haine de firma fake , in conditiile in care anunt cumparatorul ca marfa este fake?!!!
Răspuns la discuția Inselaciune
nu sa ajuns la inselare prin aceasta scrisoare , femeia a fost inselata inainte , ca dupa care acestia au mai vrut sa o insele inca odata prin prisma scrisori dar nu sa mai realizat
Răspuns la discuția Inselaciune
pe ordonanta imi scrie ca nu sa pus in miscare actiunea penala .....
avocatul din alba iulia a tinut sa ma linisteasca " sa stau linistit ca din punctul lui de vedere nu o sa primesc decat o amenda administrativa sau chiar nimic "
Discuție Inselaciune
sunt acuzat intr-un caz de inselaciune , am un prieten in detentie care m-a sunat cu rugamintea sa ii fac si lui o scrisoare din partea uni cunoscut pentru o doamna cum ca a castigat un premiu in valoare de xxxx si un apartament , am scris in scrisoare ca premiul vine din partea romtelecom . Acest prieten a inselat-o pe doamna inainte sa ma sune pe mine cu 3000 euro si 1500 ron , ca dupa aceea sa mai caute sa o insele odata prin aceasta scrisoare fapt de care eu nu am stiut , am 3 martori care pot sustine cum ca eu am crezut ca totul o sa fie o gluma , tin sa precizez ca nu am stiut nimic despre nici o suma
dupa 2 saptamani vine politia la mine cu mandat de aducere in alba iulia si mi-au confiscat aparatura din casa , am fost retinut 24 de ore unde mi sa adus la cunostinta faptul ca sunt complice la inselaciune cu inca 2 baieti cu prejudiciul de 3000 euro si 1500 ron , fapt de care eu nu aveam habar , prietenul care m-a sunat nici macar nu era cercetat . procurorul mi-a dat ordonanta de a nu parasi tara 30 de zile si dispune respingerea actiunii penale si arestarea preventiva , care a expirat de o luna si jumatate si inca nu am nici un raspuns cu privire la dosarul meu , telefonul acestui idivid a fos ascultat si asa sa ajuns la mine , nu mi sa promis nici o suma de bani daca fac aceasta scrisoare si nici nu am stiut concret ce face cu acesta scrisoare . Ce se poate intampla in cazul meu ? pls help ......
in scrisoare nu sa mentionat faptul de a trimite bani sau altceva pentru a ridica premiul
nu sunt recidivist , e prima data cand ma confrunt cu astfel de probleme nu am avut probleme cu politia niciodata