avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog ajutor - vanzare haine contrafacute
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog ajutor - vanzare haine contrafacute

am voie sa vand haine importate din turcia , haine de firma ( fake) in conditiile in care anunt cumparatorul ca hainele nu sunt originale .... Si ma mai puteti ajuta cum sta treaba cu vama , pentru ce se platesc taxe si pentru ce nu se platesc taxe ?? Va rog frumos multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Laurentiu-Claudiu , utilizator 21:08, 31 Ianuarie 2013
Produsele falsificate se confisca la vama, a le introduce fara a le vamui ar fi infractiune. Legal, ele nu se pot vinde. Vama nu le taxeaza, ci le confisca. Vezi [ link extern ]
Daca aduci ceva din UE, demonstrezi cu factura ca nu sunt furate,se aplica vama cum se procedeaza,unde scrie ce trebuie sa faci.
Turcia nu e in UE, iar problema nu e ca ar fi furate, ci ca sunt marfuri contrafacute.
Asta cu Turcia e atceva.Eu am intrebat asa mai mult pentru mine,am de gand sa ma retrag la tara,sa fac un magazin din asta la poarta,un amic sa trimita cafea,haine,etc din UE si sa le vand acolo,se platesc ceva taxe vamale...
Are cineva idee de o pagina,unde sa scrie ce si cum,ceva in format simplu,sa nu te doara capul cand te apuci sa citesti...
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2013
Laurentiu-Claudiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import CrisaKK CrisaKK Buna ziua, Doresc sa import haine de branduri cunoscute, de tip outlet. Intrebarile mele sunt: 1.Daca exista firma unic distribuitor in Romania pt. brandul ... (vezi toată discuția)
Voi avea probleme la vama? Andrei13z Andrei13z Buna ziua, doresc sa achizitionez o pereche de adidasi si un tricou replica, din China. Conform site-ului web customs.ro te interzisă introducerea în ... (vezi toată discuția)
Tva cumpărături china johnnyrey johnnyrey Bună ziua. Vă rog să mă ajutați prin a-mi spune care este valoarea cumpărăturilor din China, de exemplu, pentru care nu se plătește TVA. Mai bine ... (vezi toată discuția)