Buna ziua.Multumesc frumos pt raspunsuri. Profit acum sa mai pun o intrebare. Daca pe scara mea exista o firma debransata de la caldura, nu are nici macar centrala proprie si are contract separat cu radetul, aceesta este scutita de plata partilor comune din factura de caldura?
La subsolul blocului este montat un repartitor, care, din cate am inteles masoara doar caldura degajata de la tevile din subsol. Cei de la firma care a montat repartitoarele mi-au spus ca restul partilor comune se calzuleaza separat pe procentaj. Cum v-am scris si mai sus, ei au zis ca nu pot modifica nimic pt ca presedintele blocului ameninta cu schimbarea firmei. Eu nu pot intelege cum un apartament cu 4 camere plateste la caldura 29,90ron, dintre care 10 ron parti comune, iar eu la 2 camere platesc intre 200 si 300 ron cu aceeasi valoare a partilor comune. Nu as vrea sa ma apuc acum sa acuz in stanga si in dreapta, din acesta cauza am considerat necesar sa ma interesez inainte, si , daca se poate sa-mi spuneti d-vostra ce si pe cine sa intreb, si mai ales daca in mod normal este corect ceea ce v-am prezentat.
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de acest subiect.
Locuiesc pe o scara de bloc care are 10 apartamente, 4 etaje. In lunile decembrie si ianuarie factura de la caldura a fost in medie de 1800 ron. Factura pe parti comune+ tevi a fost de 100 ron. Eu stau intr-un apartament cu 2 camere si factura pt caldura pe decembrie mi-a venit 320 ron la pretul de 0,5065 per unitate, iar pe ianuarie 260 la pretul de 0,3529. Pt parti comune + tevi am platit 12 lei in plus. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca este corect ca factura pt partile comune sa fie atat de mica, tinand cont si de faptul ca in acest imobil sunt 3 apartamente cu 4 camere si unul cu 3 care platesc aceeasi suma pt partile comune. Tin sa precizez ca atat administratorul cat si presedintele de bloc si-au instalat centrale termice si dintr-o discutie pe care am avut-o telefonic cu o angajata a firmei de repartitoare, acesta mi-a spus ca d-nul presedinte a amenintat ca in cazul in care se mareste procentul de la partile comune renunta la acesta firma. Ce pot sa fac?
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de acest subiect.
Locuiesc pe o scara de bloc care are 10 apartamente, 4 etaje. In lunile decembrie si ianuarie factura de la caldura a fost in medie de 1800 ron. Factura pe parti comune+ tevi a fost de 100 ron. Eu stau intr-un apartament cu 2 camere si factura pt caldura pe decembrie mi-a venit 320 ron la pretul de 0,5065 per unitate, iar pe ianuarie 260 la pretul de 0,3529. Pt parti comune + tevi am platit 12 lei in plus. Vreau sa va rog sa-mi spuneti daca este corect ca factura pt partile comune sa fie atat de mica, tinand cont si de faptul ca in acest imobil sunt 3 apartament cu 4 camere si unul cu 3 care platesc aceeasi suma pt partile comune. Tin sa precizez ca atat administratorul cat si presedintele de bloc si-au instalat centrale termice si dintr-o discutie pe care am avut-o telefonic cu o angajata a firmei de repartitoare, acesta mi-a spus ca d-nul presedinte a amenintat ca in cazul in care se mareste procentul de la partile comune renunta la acesta firma. Ce pot sa fac?