avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate standan

Activitate standan

Răspuns la discuția spatiu joaca
Va multumesc pt acest raspuns foarte bine argumentat.
Nu am nimic cu copii, chiar imi plac dar am si eu serviciu si e greu sa te relaxezi dupa o zi de munca...mai ales ca nu se joaca doar copii cu domiciliul in curte ci si alti copii ai prietenilor vecinilor...
Stiam ca trebuie acordul tuturor pt o astfel de amenajare ca si pt orice alta actiune de acest gen (parcare.,ingradire constructie) ei au profitat ca nu am fost acasa o perioada de 4 luni si iata rezultatul.
O sa va urmez sfatul vorbind cu vecinii si prezentandu-le : Ordin 1430- 2005 , anexa II, art.b, pct.12 alin.2 din anexa II la Ordinul nr.1430/26.08.2005 , prevăd expres existența acordului vecinilor exprimat în formă autentică în cazul amplasării de construcții cu alte funcțiuni decât ale clădirilor învecinate, dacă prin natura activității adăpostite se produce poluare de orice fel ( noxe, zgomot, vibrații, etc.).
Multumesc inca o data=D>
Discuție spatiu joaca
Buna ziua, stau intr-o curte comuna si am urmatoarea problema:
vecinii mei au copii si si-au construit in spatele curtii un loc de joaca pt copii fara ca eu sa imi dau acordul.
Acest lucru ma deranjeaza deoarece eu stau in spate si este o harmalaie de nedescris (din pricina faptului ca, copii in cauza isi aduc "n" prieteni si care nu stiu ce drept au sa se joace acolo..) Nu se respecta orele de odihna nici ziua caci sunt copii, nici noaptea, ca sunt gratare...#-o
In baza carei legi pot cere desfiintarea locului de joaca?
Multumesc