avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate cosminbot

Activitate cosminbot

Cu parere de rau, nu a existat si nu va exista niciodata o relatie.
Momentan primeste de la mine o pensie de intretinere de 12,5 milioane lei vechi lunar, imbracaminte si-a cumparat singur suficienta ,ma intreb ce carti si cate sa-i cumpar de acesti bani,mai ales ca nu-i place deloc sa invete.Poate niste carti de joc....
Copilul se afla,, in nevoi,, atunci cand nu poate desfasura o activitate aducatoare de venituri din cauza lipsei de timp pentru ca trebuie sa participe la cursuri sau sa studieze pentru examene. Ori in situatia cand el din octombrie 2010 pana in martie 2012 nu a fost o zi la cursuri, laboratoare si la nici un examen, nu inteleg de ce nu are timp.De doi ani se inscrie in anul patru, isi scoate adeverinta si un an de zile nu mai calca pe la facultate. In felul acesta la 26 ani va fi tot in anul patru, eu platesc si el nu face nimic pentru a se realiza profesional.Este la o facultate de constructii la zi si nu poate participa la examene daca nu merge la laboratoare.Eu nu vad aici decat o bataie de joc fata de scoala , parintele care plateste si nu in ultimul rand fata de el insusi. Ce face cu banii, in ce scopuri sunt cheltuiti cred ca nu este greu de ghicit, nu il obliga nimeni sa dea socoteala si nu inteleg de ce nu spune in legislatie sa platesti pana la 26 de ani si sa nu mai deschidem degeaba procese.Eu nu vad aici nici o continuitate a studiilor ci doar o intrerupere a lor. Poti sa te inscrii la un maraton, sa nu alergi nici un metru, sa stai la bar pana se termina concursul si apoi sa te lauzi la toti ca ai participat si tu :sorry:. Daca asta este legea in Romania eu nu mai inteleg nimic.
Poate nu s-a inteles, el nu a mers nici o zi la cursuri, n-a fost la nici un examen nici anul trecut nici anul acesta , aduce numai adeverinta la inceput de an. Unde este nevoia?
Legea prevede ca se acorda pensie pentru continuare studii si nu pentru inscriere . Unde vede cineva aici continuare de studii? De unde stiu eu cu ce se ocupa in aceasta perioada , poate nici nu sta in tara , poate se drogheaza , mie nu-mi spune nimic.
Cum pot sa procedez pentru a sista pensia de intretinere pentru un copil din afara casatoriei care are 23 ani, a facut trei ani de facultate la zi ,avand restante in toti anii, pe care nu le-a luat iar in anul patru care trebuia sa fie si ultimul nu a mai mers nici la cursuri si nici la examene. Ca urmare la sfarsitul anului a fost declarat exmatriculat dar i s-a aprobat reinscrierea in anul patru cu taxa si repetarea anului. A platit un avans din taxa, a scos adeverinta de student si in primul semestru nu s- a prezentat la cursuri si examene. Pretinde in continuare sa primeasca pensie pentru studii dupa aproape doi ani de absenta pe baza unor adeverinte eliberate la inceput de an. Daca justitia aproba ce pot face in acest caz? Multumesc.