avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgetaGeta

Activitate GeorgetaGeta

sint pensionata pe caz de boala cu diagnostic neo mamar grad 3 cu mastectomie sin drept vas intreba daca pot sa sa ma incadrez la ajutorul social de handicap?am fost la comisie si mia raspuns ca daca dau in metastaze sa vin ca imi aproba gradul trei adica 30 ron,e posibil asa ceva?oare imi mai creste sinul la loc?vas ruga sami spuneti daca ma incadrez va multumesc di suflet
va mai deranjez cu o intrebare.mama mea are o pensie de urmas de pe urma deccesului tatalui meu de 400 si o pensie de la colectiv C.A.P. si a primit la amindoua cupoane de pensii cupoane de calatorie cu reducere de 50 % intrebare e E NORMAL SAU TREBUIE SA DAM UN RIND INAPOI LA OFICIU DE PENSII? va multumesc
data nasterii e 08 05 1966
Sunt pensionata pe caz de boala cu diagnostic neo mamar,st.3 operat cu mastectomie totala si m-ar interesa daca as putea beneficia de pensie de boala fara revizuire la 12 luni pana la varsta de pensionare(acum am 45 ani).Mentionez ca am stadiul de cotizare in grupa I,10 ani si 4 luni,in grupa II,7 ani si 3 luni,conditii normale 8 ani si 10 luni si 20 zile.Stagiul aferent gradul I si II,6ani si 9 luni si stagiul asimilat(alte drepturi)asigurari sociale 3 luni si 19 zile.