A fost fratele meu la procuratura si i s-a spus k dosarul inca nu a fost trimis in instanta. In cazul acestui dosar nu exista plangere,proprietarul nu are nicio pretentie si nici martor nu exista.in cazul dosarului cu lemnele i s-a intocmit dosar penal,nu s-a prezentat la proces,s-a judecat in lipsa si i s-a dat 1 an jumate cu suspendare.
Acum e acum!!!a mai aparut o infractiune comisa de el la 8 luni dupa hotararea judecatoreasca, despre care nu mi-a zis - a furat o bicicleta , i s-a facut plangere la politie, i-au facut si acolo dosar,bicicleta a inapoiat-o,iar hotararea e necunoscuta pt mine si pt frate-meu pt ca nu s-a prezentat la proces.
Credeti ca are vreo sansa?
Multumesc
care sunt taxele de reprezentare in instanta in cazul furtului calificat?stiu ca acestea oscileaza de la avocat la avocat,insa niste sume estimative as dori sa aflu. multumesc frumos!
buna ziua!fratele meu a fost interceptat de politie in timpul noptii,mergand spre casa, in timp ce transporta o jumatate de sac de gutui(17 kg ),fiind luate din curtea unei case batranesti nelocuite.A fost amprentat,i-au facut dosar si i l-au trimis in instanta,asteapta citatia la proces.Este posibil sa faca inchisoare?:(( Mentionez ca in urma cu mai multi ani a scapat,nu stiu exact cum,fiind prins cu inca un prieten in padure la lemne,cu 2 carute,una era incarcata si cea a fratelui meu avea cateva vreascuri.Prietenul lui a facut cativa ani inchisoare,el a scapat. Daca aveti niste sfaturi,raspunsuri va rog ......sa le postati... multumesc ! :(