avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

care sunt taxele de reprezentare in instanta in cazul furtului calificat?stiu ca acestea oscileaza de la avocat la avocat,insa niste sume estimative as dori sa aflu. multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:46, 6 Martie 2012
Chiar dvs. va raspundeti: "oscileaza de la avocat la avocat".
Asa cum insasi dumneavoastra specificati depinde de la avocat la avocat, de datele si complexitatea problemei, luati legatura cu un avocat si in functie de raspunsul dat puteti contracta un avocat sau va puteti reprezenta singur daca sunteti reclamant.
Daca sunteti parat si nu va puteti permite un avocat vi se va asigura asistenta gratuita.
fratelui dvs i se va desemna un avocat din oficiu.
de regula daca nu va puteti permite un avocat ales , luati legatura cu avocatul din oficiu .
Avocatii din oficiu nu au timp sa discute...
Va beneficia insa de asistenta juridica din oficiu.
Daca este nevinovat este contraindicat sa ramana cu avocat din oficiu.
Daca este vinovat...nu prea mai conteaza decat daca ar avea sanse la o pedeapsa cu suspendare...
stati linistit ca am vazut destui avocati dispusi la discutii.
sunt convins ca pe langa onorariul pentru ca este avocat din oficiu nu ii mai strica ceva pe langa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de migranti onel666 onel666 ce pot sa fac ca am primit acasa o citatie de la diicot in care sunt acuzat de trafic de migranti,ca si invinuit.Mentionez ca am avut prieteni care s-au ... (vezi toată discuția)
Furt de gutui gabrelle_89 gabrelle_89 buna ziua!fratele meu a fost interceptat de politie in timpul noptii,mergand spre casa, in timp ce transporta o jumatate de sac de gutui(17 kg ),fiind luate ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Bogdab Bogdab Cit ma costa procesul pt a obtine custodia exclusiva a copiilor (vezi toată discuția)