avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic de migranti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic de migranti

ce pot sa fac ca am primit acasa o citatie de la diicot in care sunt acuzat de trafic de migranti,ca si invinuit.Mentionez ca am avut prieteni care s-au ocupat si cred ca din cauza interceptarilor m-au luat si pe mine.Eu nu am avut legatura cu asa ceva,si dosarul e din 2010.Ce a-si putea sa fac.
Cel mai recent răspuns: ContSters258804 , utilizator 18:22, 18 August 2012
Va prezentati la DIICOT insotit de un avocat (de preferat) si raspundeti intrebarilor procurorilor. Ar fi bine sa colaborati si sa spuneti tot ce stiti.
pot primi unul din oficiu?
ca nu imi pot permite un onorariu mare,sau cam cat variaza onorariul ?daca imi puteti spune
Onorariile difera de la un avocat la altul, iar aceste informatii nu pot fi facute publice in forum, conform Regulamentului de postare. Incercati sa luati legaura cu unul dintre consultantii nostri care raspund in forumul "Drept penal", dar prin mesaj privat.

Bafta!
pot sa ma aresteze?mentionez ca nu am mai avut probleme cu legea.
Daca exista probe temeinice, da, pot sa va retina pana la 24 de ore si sa solicite arestarea preventiva.

Alte discuții în legătură

Citatie diicot beghean beghean Buna,ieri am primit o citatie de la DIICOT in care ma cheama pe data de 20 in calitate de invinuit (art7. 39/2003 ...). Este grav? oare de ce ma cheama. Sa-mi ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala lotica lotica ]n faza de urmarire penala ,am dreptul sa nu dau nici o declaratie la momentul cand voi fi chemata pentru o noua audiere ,daca in acest moment nu mi-am gasit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal inselaciune Costi1978 Costi1978 Buna ziua , sunt cercetat intr-un dosar de inselaciune si as dori sa intreb : Este normal ca anchetatorii sa imi ia declaratia fara avocat ? Tin sa spun ca nu ... (vezi toată discuția)