avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Activitate Andreyzila

Activitate Andreyzila

Răspuns la discuția Server Metin2 legal?
a_lexx a scris:

..."profitul" este direct in buzunarul individului care a facut serverul.
Pentru ca, cei care joaca pe server sa primeasca diverse skills-uri si trepte mai rapid decat le-ar obtine jucand obisnuit, tipul percepe niste sume pe care specifica sa-i fie puse intr-un cont bancar al unei persoane fizice, cont care nu este facut public (evident! :)) ), ci se comunica prin e-mail aspirantului la inaltimi virtuale. Si nu va imaginati ca sunt putini astfel de aspiranti. Iar deponentii sumelor sunt chiar parintii copiilor hipnotizati de sindromul Metin2, sau, mai rau, or fi si adulti cei care isi consuma timpul in lumea virtuala... Am mai vazut cazuri. Dupa care, se plang de dependenta copiilor de acel joc si ca sunt picati din luna cand e vorba de scoala...

Si-apoi, al cui o fi contul in care se strang banii? O avea vreo legatura cu vreo inregistrare fiscala, pe undeva? ;)

Devreme ce pe site-ul cu pricina se cer vizibil aceste taxe, in mod normal cineva ar trebui sa si plateasca un impozit undeva...

Asa ca, fata de activitatea "non-profit" a acestor indivizi, as avea niste mari rezerve...

Dar, astea sunt aspecte neglijabile pt fisc pana s-o prinde careva, pt ca Metin e o adevarata furie de cativa ani de zile, incat cred ca nu exista parinte cu copil peste 5-6 ani, care sa nu fi auzit... cel putin.

Asa ca, daca aveti de gand sa va faceti un server de Metin... aveti grija ca s-ar putea sa nu fiu singura persoana care isi pune asemenea intrebari... ;) Iar, filantropie in domeniul jocurilor on-line, nu stiu daca chiar v-ar crede fiscul...

frate lasate de site-ul asta am si specificat ce vreau eu sa aflu: Incalc dreputrile de autor daca imi fac un server privat de metin?

Si stai linisiti chiar daca as vrea sa obtin bani de pe urma server-ului pot sa o fac legal fara sa platesc impozit cum fac mai toti dintre cei care au servere.

Playerii primesc beneficii in joc in schimbul unei donatii pentru metinerea si moderniazrea serverului ori eu pana acum nu am auzit sa se plateasca impozite pentru donati....

P.S.: Ms Lucsro
Stiu ca sa mai discutat asta dar vreau sa stiu altceva legat de acest subiect.
Este legal sa detii un server privat de metin2 chiar daca nu ai nici un profit de pe urma acestuia? Ma refer la drepturile de autor.