Buna ziua! In urma unui control inopinant al administratorului realizat in vederea combaterii fraudelor in ceea ce priveste furtul de apa s-a descoperit ca apometrul meu de la baie era defect( mai exact, martorul care a venit impreuna cu administratorul a observat ca era un pic stramb iar cand citez "i-a dat un bobarnac" a cazut partea superioara). Administratorul mi-a imputat faptul ca apometrul nu inregistra consumul de apa, cu toate ca, lunar la baie citeam cate 1-2 metri de apa (consum situat in limitele normalului tinand cont de faptul ca avem centrala). Dupa o ora am mers si am cumparat un apometru nou si l-am schimbat pe cel defect. Cu toate acestea, administratorul ma ameninta ca daca nu platesc pierderile de apa incepand cu luna octombrie - pierderi uriase- in jur de 50 de metri de apa lunar( mentionez ca la aceasta data au venit in apartament chiriasi) - cu toate ca si anterior lunii octombrie s-au inregistrat pierderi, va merge si ma va denunta la Parchet. Nici eu, nici chiriasii nu am avut cunostinta de faptul ca acel apometru era defect deoarece inregistra consumul de apa si nu am observat sa fi fost stramb - ba, din contra, s-ar putea ca din cauza impactuluil pe care "bobarnacul" martorului l-a avut sa se fi desprins partea superioara. Ce am de facut in aceasta situatie?Va multumesc!