avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate phatsua

Activitate phatsua

Salut, pentru urmatoarele cazuri de mai jos (agregatoare continut cu scop informativ) cum ati interpreta legislatia in curs?

1. O emisiune video scurta de 2-3 minute care contine stiri si informatii din lumea filmului sau a muzicii si care prezinta opere video scurtate (limitate) preluate de pe youtube, mentionand sursa se poate caracteriza ca o emisiune cu format informativ si astfel nefiind necesar acordul proprietarului de continut?

exemplu emisiune aici: [ link extern ]

2. Pe un site in urma unei inregistrari (gratuite), utilizatorul are acces la vizionarea diferitelor opere transmise in direct (operele au importanta si audiente scazute, nu renteaza a se difuza la TV).
In ce masura se poate prelua si afisa (in scop informativ) un fragment de 10-15 secunde din fiecare opera in sine? Se poate produce un banner publicitar de informare sau se poate produce o emisiune ca ceea mentionata mai sus la punctul 1. Scopul banerului/emisiunii este de a informa utilizatorii internetului care nu sunt constienti de acest continut video, ca exista si unde se poate urmarii.

Buna ziua,

In ce masura se poate face un canal TV cu pariuri sportive? folosit practic ca un canal de distributie versus cele deja existente (magazine, internet).

Multumesc