Buna ziua, doamna Gabriela Pintea.
Ma confrunt si eu cu o situatie in care pretransferul a fost acordat unei alte persoane, fiind incalcata metodologia( nu s-a tinut cont de faptul ca am prioritate conform Art.52 alin 5 lit a.) Am depus contestatie la unitatea de invatamant si am primit un raspuns care nu m-a lamurit. Dupa sedinta publica am depus contestatie la inspectorat si am anexat raspunsul de la unitatea scolara. Contestatia mea a aparut pe lista de respinse. Am cerut raspuns in scris si mi s-a spus ca il voi primi in 30 de zile.
As dori sa merg mai departe si sa actionez in instanta. Va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa ii fac, cum trebuie sa procedez.
Va multumesc
Va rog sa imi spuneti daca este posibil ca dupa postnatal sa iau concediu de odihna o luna si abia apoi sa intru in CIC. Lucrez in invatamant, iar CO s-ar suprapune cu vacanta de vara. Daca se poate sa procedez asa, imi puteti spune si daca exista un act oficial in care sa se precizeze acest lucru?
Va multumesc.
Si as dori sa va mai adresez o intrebare: pentru perioada de concediu de maternitate mi se mai acorda zile de concediu de odihna? Concediul de maternitate, care este un concediu medical pana la urma, diminueaza concediul de odihna?
Va multumesc.