Am rezolvat problema.In urma unui e-mail trimis la consulat,in care mi-am prezentat problema,m-au sunat cei de acolo si mi-au zis sa merg din nou la ei cu alte poze ca imi fac alta procura si imi pun pe ea data cand a fost facuta prima procura.Sper sa nu mai fie probleme de data asta.Va multumesc pentru raspunsuri.
Pozele au fost facute la un fotograf,cum mi-au cerut cei de la consulat.Dar ei le-au verificat si au zis ca sunt bune,le-au si stampilat.Eu nu am gasit nicaieri specificat cum ar trebui sa arate o poza buletin.Cred ca este doar rea vointa din partea celor de la evidenta populatiei.O data ce fata se vede perfect,nu vad care e problema ca umerii sunt putin inclinati.
Buna seara.
Locuiesc in Italia si mi-a expirat cartea de identitate.Am mers la consulatul Romaniei din Catania si am facut o procura.Am trimis procura in Romania si persoana imputernicita s-a prezentat cu ea la evidenta populatiei.Cei de acolo i-au zis ca nu sunt bune pozele(deoarece nu se vad ambii umeri ) de pe procura(poze verificate si acceptate ca fiind bune de catre consul).Au mai zis ca trebuie sa merg din nou la consulat sa fac o alta procura cu alte poze,lucru pe care nu pot sa il fac deoarece intre timp mi-a expirat si pasaportul si nu mi se mai poate elibera nici o procura.Singura mea varianta ar fi sa merg la consulat,sa fac o foaie de drum si sa merg in Romania pentru a imi face cartea de identitate,lucru pe care nu pot sa il fac deoarece sunt insarcinata in 8 luni si nici nu dispun de banii necesari.Cei care m-au pus in situatia respectiva sunt cei de la consulat care au zis ca pozele sunt bune si m-au pus sa le trimit in Romania impreuna cu procura.Ce as putea face in cazul de fata?