avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate marian1974

Activitate marian1974

DORESC CITEVA LAMURIRI CU PRIVIRE LA PRESCRIEREA DATORIILOR PESOANELOR FIZICE CATRE ANAF DACA ESTE POSIBIL SI CE ARTICOLE STABILESC ACEST LUCRU
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Răspuns la discuția Prescriere datorie catre ANAF
marian1974 a scris:

am si eu acceiasi problema ca si cristina ct doar ca nu am primit somatie cu titlu executoriu.am primit doar o decizie referitoare la obligatiile de plata
ce pot face ? unde pot afla despre ce ete vorba?

citez din "anexa la decizia nr133012....din31.12.2011"-doc prin care s-a individualizat suma de plata este 1458din 29/08/2006

multumesc anticipat

probabil nu am fost f. clar asa ca revin :am primit p decizie indata de7.03.12 in care sunt anuntat ca am o datorie ne catre fisc
din informatiile date de catre functionaru de la ghiseu reiese ca am primit bani din diferente
de inpozit pe ani 2002 si 2003 de trei ori bani ,mai multi de cit mi se cuvenea
(calcule facute de anaf cred, nu i-am luat eu cu forta :) ),din aceiasi sursa de informatii am luat suma de 521lei de doua ori
Documentul prin care s-a individualizat suma de plata (termeni care ma depasec :( ) este din 29/08/2006 iar decizia este din 31/12/2011 eu am primit-o prin posta la data de 07/03/2012
Va rog sa ma ajutati in a clarifica aceasta situatie,si ce pasi va trebui facuti.

va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Prescriere datorie catre ANAF
am si eu acceiasi problema ca si cristina ct doar ca nu am primit somatie cu titlu executoriu.am primit doar o decizie referitoare la obligatiile de plata
ce pot face ? unde pot afla despre ce ete vorba?

citez din "anexa la decizia nr133012....din31.12.2011"-doc prin care s-a individualizat suma de plata este 1458din 29/08/2006

multumesc anticipat