avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PRESCRIEREA DATORIILOR CATRE ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PRESCRIEREA DATORIILOR CATRE ANAF

DORESC CITEVA LAMURIRI CU PRIVIRE LA PRESCRIEREA DATORIILOR PESOANELOR FIZICE CATRE ANAF DACA ESTE POSIBIL SI CE ARTICOLE STABILESC ACEST LUCRU
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
marian1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 15:43, 14 Martie 2012
Art.91-93 OG 92/2003, privind Codul de procedura fiscala, modificata si completata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere din oficiu nastasa mariana nastasa mariana am primit aceasta decizie ptr anul 2003 in 11 03 2009! nu se specifica nr. si documentul ci doar : -27 02 2004---cod de inreg.al platitorului 4210790 -26 02 ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire krime777 krime777 Nu am platit impozit pe cladire proprietate personala din 2001. Nu am primit nici o instiintare de plata. Am primit acum o hartie de la biroul de executare ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva, odbanzi si penalitati calinsas calinsas Am inregistrat o datorie de 9600 lei in 2001 neplata TVA fiind asociat la o firma. Firma s-a dizolvat, iar debitul a fost trecut asupra mea ca si persoana ... (vezi toată discuția)