avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Activitate alexandeer_tomescu1

Activitate alexandeer_tomescu1

Am luat intr-un spatiu de 50mp. (apartament cu 2 camere) mai multe persoane cu titlu gratuit, in vedera intocmirii cartii de identitate. Aceste persoane nu locuiesc efectiv la mine, doar li s-a intocmit cartea de identitate pe adresa imobilului meu cu acceptul meu. Mentionez ca aceste persoane sunt cetateni romani din rep. moldova, care au dobandit legal cetatenie romana iar acestia au un imobil de locuti in r. moldoava, doar ca pt. a-si intocmi o carte de identitate romaneasca au nevoie de o adresa de domiciliu, unde sa figureze.
INTREBARE: EXISTA VREO LEGE CARE SA REGLEMENTEZE NUMARUL DE PERSOANE CARE POT SA FIGUREZE CU CARTE DE IDENTITATE LA ADRESA MEA DE DOMICILIU ??
intreb pt ca lucratorii evidentei populatiei sectorului 3 !in data 7 martie 2012 mi-a atras atentia ca depasesc baremul persoanelor care am dreptul de ai lua in spatiu ! SI ALTA INTREBARE : AU DREPTUL FUNCTIONARII EVIDENTEI POPULATIEI SA IMI INERZICA SA MAI IAU IN SPATIU CETATENI ATATA TIMP CAT NU EXISTA IN LEGE UN NUMAR LIMITA DE PERSOANE ???? va multumesc pt raspunsuri !