avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate andreeabib

Activitate andreeabib

In luna ianuarie,in timp ce ma indreptam catre locul de munca,am alunecat si am cazut pe gheata,rupandu-mi mana( mai exact cotul),fiind operata.Pe parcursul concediului medical(ianuarie-martie) salariul nu mi-a fost platit 100 %,iar dosarul cu accidentul de traseu nu a fost depus nici macar azi la I.T.M,ba mai mult cand vb la telefon cu cei de la protectia muncii(firma cu care colaboreaza societatea la care sunt angajata),au grija sa-mi mentioneze ca daca vb ceva mai mult la I.T.M,risc sa "zbor" de la aceasta societate la care sunt angajata.Sincer,nu vreau sa las lucrurile asa,intrucat numai eu stiu cati bani am cheltuit si mai urmeaza sa cheltuiesc de acum in colo,avand in vedere ca va urma o perioada de kinetoterapie si proceduri de recuperare,si o alta operatie pt scoaterea atelei si a sarmelor din cot.Cei de la societatea la care lucrez nu m-au contactat si nici macar nu m-au intrebat daca am bani sa-mi cumpar medicamentele necesare,nimic.Am auzit ca ar trebui sa merg la CAS,poate imi recuperez banii pe radiografii si alte cheltuieli.E de datoria mea sa fac dosarul pt CAS?Ce trebuie sa contina acest dosar?Ce ma puteti sfatui?Mie chiar nu mi se pare normal ceea ce se intampla!!!!