avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate krissstian

Activitate krissstian

Buna ziua , ce inseamna mai exact executare silita in cazul meu ?
Ce putere au aceste firme de recuperari si pana unde pot merge in cazul recuperarii unei datorii pe care am facut-o in urma schimbarii cardului de salariu de la o banca la alta. La prima banca avusesem un descoperit de cont de 900 de RON, uitasem de el si nimeni in momentul schimbarii cardului nu mi-a spus, dupa vreo 2-3 ani m-am trezit pe cap cu firma K... si le-am spus ca o sa achit datoria cand o sa pot, cu dobanda aferenta care crescuse intre timp. In total la 1300 RON. Ce ma sfatuiti in momentul de fata nu am posibilitatea de a achita aceasta datorie. E posibil sa ma actioneze pe cale juridica, in instanta sau mai stiu eu ce executare silita pentru aceasta suma ?

Multumesc.
casa urmeaza a fi construita de el
Buna ziua, as dori sa imi spuneti si mie cum ar trebui sa procedez in cazul in care vreau sa dau un apartament plus o diferenta de 10.000 E in schimbul constructiei unei case pe terenul celui care se obliga sa mi-o construiasca la cheie, mai precis ce acte se intocmesc in astfel de situatii, mentionez ca persoana care imi construieste casa o aduce la cheie utilata si cu toate utilitatile mai putin bransamentul gazelor. Va multumesc anticipat