avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cale sigura pentru cedare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale sigura pentru cedare proprietate

Buna ziua, as dori sa imi spuneti si mie cum ar trebui sa procedez in cazul in care vreau sa dau un apartament plus o diferenta de 10.000 E in schimbul constructiei unei case pe terenul celui care se obliga sa mi-o construiasca la cheie, mai precis ce acte se intocmesc in astfel de situatii, mentionez ca persoana care imi construieste casa o aduce la cheie utilata si cu toate utilitatile mai putin bransamentul gazelor. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: krissstian , utilizator 11:57, 12 Martie 2012
Contactati notar in vedere incheierii documentelor autentificate prin care partile in calitate de proprietari asupra bunurilor imobile ,inteleg sa faca transfer de proprietati
casa urmeaza a fi construita de el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine da acceptul pentru conectare la gaz apa si curent? manolachenelu manolachenelu in 2015 am cumparat o casa executata de un antrepenor.pe linga casa este si un drum .care este cota parte la terenul casei ,mai exact drumul pe care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o curiozitate,am hotarat in iarna sa cumpar o casa ... Natasha506 Natasha506 Buna ziua, am o curiozitate,am hotarat in iarna sa cumpar o casa (era doar proiectul facut) acum casa e finalizata, mai trebuie anumite finisaje dar ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)