poate nu m-am facut inteles(@adrian manea) deci mai incerc odata desi vad ca nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu majoritatea. nu vreau sa ma sustrag de la plata a ceea ce consum( indexurile le dau evident in fiecare luna) ideea era (printr-o reducere minimala la absurd ca sa inteleaga toata lunea logica a ceea ce vreau sa scot in evidenta) ca din moment ce nu putem fi in doua locuri in acelasi timp, intr-o luna stam 4pers in apx si 0 pers in ap y, iar in urmatoarea stam 0 pers in ap x si 4 pers in ap x, iar eu platesc la fiecare asociatie cite 2 pers pe luna. per total pe cele 2 luni nu este acelasi lucru?
admin vrea sa platesc asa.......................eu platesc asa
@elga, nu va suparati dar in ziua de azi, cind viteza vietii este tot mai mare, cand toti alergam sa facem bani, pt ca cei pe care ii iubim(n.r. copiii) sa nu simta lipsurile vietii, cand avem din ce in ce mai putin timp pt a-l petrece cu cei dragi, as pierde timpul sa scriu pe un colt de hartie, in fiecare zi, pe care din proprietati o folosesc, sa ma duc in fiecare luna pe la cele 2 administratii sa ma scad/ adaug la intretinere, sa iau adeverinte de la fiecare ca m-am scazut/adaugat, sa le duc inapoi la administrator. doar pt ca niste oameni plictisiti de viata nu au altceva mai bun de facut decat sa-mi tina socoteala cat timp stau acasa( oricum evident mai putin decat stau ei,deoarece am un servici, deci cheltuielile cu asociatia ar trebui sa fie mai mici, nu?, folosesc liftul mai putin, gaze ,gunoi la fel?). probabil ca o sa platesc patru persoane ca sa nu mai am scandal(nu cei 40ron reprezinta problema, ci principiul de a ma pune sa platesc, desi eu ii fac dovada ca platesc in alta parte). maine poate se trezeste si celalalt adiministrator ca de fapt imi petrec prea mult veacul pe la el prin mosie si ma baga tot 4 persoane?. m-i se pare revoltator ca platesc taxe si nu exista legi(norme metodologice punctuale) care sa ma poata apara de abuzuri de acest gen. trece viata pe langa noi iar noi ne ocupam cu prostii.
@adam grecu cu ce pun administratia in dificultate? din moment ce stau ori in ap x ori in apy, intr-un mod aleator, oare pe termen lung nu se echilibreaza balanta? ca sa fiu mai explicit, daca intr-o luna stam 16 zile,4 pers in ap x(trec la intretinere 4 persoane), deoarece nu pot fi in doua locuri odata stam doar 14 zile in ap y( trec 0 pers la intretinere), iar luna viitoare stam doar 14zile in ap x( trec 0 pers la intretinere), si 16 zile in ap y(trec 4 pers la intretinere). per total pe cele 2 luni nu ar fi echivalent cu plata la intretinere a cate 2 pers pe apartament? astept raspunsul dv si al celor ce considera normala o astfel de atitudine. sau ar trebui sa nu mai duc copilul la bunica, sa angajez o bona care sta 14-16 ore/zi, zi de zi, dar nu o trec la intretinere, deoare nu doarme in apartament, nu?
buna ziua. am doua proprietati in blocuri din sect 5 pe numele meu. suntem patru persoane( doi parinti, o bunica si un copil de 3 ani) care locuim aleatoriu in cele doua apartamente. de pricipiu noi parinti locuim in apartamentul x unde avem si domiciliul in buletin, iar bunica si copilul in apartamentul y bunica avand aici domiciliul din buletin. insa in practica exista momente cand bunica si copilul stau la parinti in ap x, sau situatii cand noi parintii ramanem la bunica. pentru a nu exista problema am pus la intretinere cate 2 pers pe apartament. insa un administrator mai capos ne pune sa platim intretinerea la patru persoane pe apartamentul x, sau sa calculam in fiecare luna unde stam mai mult, ceea ce e aberant. precizez ca exista aceasta situatie de a sta cand in ap x sau y deoarece serviciul parintilor este in ture, si ajungem la bunica sau nu in functie de timp. cum as putea sa il fac sa inteleaga ca imi e imposibil sa calculez in fiecare luna unda stam mai mult sau mai putin.
multumesc. asa e in rom, statul nu merge pe preventie ci pe japca, daca m-ar fi notificat mai repede poate as fi observat ca mi-a expirat rov, si as fi platit-o.
dar daca am fost filmat pe 03.09.2011, procesul vb a fost intocmit pe 22.02.2012, iar data de instiintare este de 09.03.2012, deci la 6 luni si 6 zile de la comoterea faptei, se prescrie?. multumesc