in sfirsit un raspuns concret.... mii de multumiri.....imi puteti spune va rog frumos daca exista o organizati a femeilor care sunt in situatia mea .....o institutie ...ceva....exista posibilitatea de a darima legea care permite asemenea abuz ?
daca imi puteti da un numar de telefon ...va multumesc inca o data
certificatul nu e fals...e schimbat de starea civila .....si nu am cum sa fac test de paternitae pentru ca e tatal biologic.... vroiam sa aflu cum e posibil ca certificatu sa fie schimbat fara ca pe mine sa ma anunte cineva? ...dupa 9 ani de zile poate veni oricine la starea civila cu o declaratie notariala si sa schimbe un act ????
am o fetita de 9 ani impliniti februarie 2012 ....pina in noiembrie 2011 copilu a avut in certificatul de nastere doar mama ....tatal nu a a vrut sa isi recunoasca copilul....in noiembrie 2011 , dupa aproape 9 ani de zile de la nasterea fetitei tatal a schimbat certificatul de nastere fara ca eu ca si mama si unic tutore legal sa stiu ceva , sa fiu intrebata daca sunt de acord.....in locul linutei care era in dreptul tatalui si-a pus numele lui.....acum imi face nenumarate probleme datorita faptului ca a schimbat certificatul fetitei.....imi puteti spune va rog frumos cum pot sa fac daca se poate sa revina certificatul la normal pentru ca viata fetitei si a mea a devenit un calvar..... imi puterti spune va rog frumos cum e posibil sa fie schimbat un act in felul asta? el a dus la starea civila doar un simplu act facut la notar in care declara ca e tata .... doar atit.... mentionez ca nu am fost casatoriti...... va multumesc din suflet