avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate PoprireFinante

Activitate PoprireFinante

Răspuns la discuția poprire.. cont nou?
Buna ziua,
Am si eu o problema cu finantele, asemanatoare celor prezentate aici. Voi descrie mai jos contextul:
1. in iulie 2010 am depus niste bani intr-un cont la Raiffeisen;
2. in iunie 2011, cand am mers sa retrag banii din cont, aflu ca am mai putin cu vreo 230 de euro; ce se intamplase cu banii? finantele imi pusesera poprire pe suma respectiva pentru 2 amenzi platite judetul unde locuiam cu chirie dar care nu apareau platite in judetul in care aveam domiciliul!!!!
3. intre timp: platisem la timp amenzile(in 24 ore) in alt judet fata de cel in care aveam domiciliul, cand mama mi-a platit impozitul pe masina in judetul in care aveam domiciliul, a mai platit o data amenzile. Cand am aflat, am mers la finante cu chitantele cum ca am platit amenzile si mi-am recuperat suma platita de mama in plus, nu stiam insa la data respectiva de poprirea existenta pe contul din banca.
4. In acest moment, incerc sa-mi recuperez banii din banca, insa finantele au nevoie de ordinul de plata de la banca iar de la banca nu il pot obtine, NU vor sa mi-l dea;
Intrebarea mea este: pot sa rezolv in vre-un fel aceasta problema? sa-mi recuperez cumva banii respectivi?

Va multumesc mult.