..in cazul in care in urma sedintei adunarii generale anuala a asociatiei de propietari nu am fost instiintat in scris de hotararile adoptate nefiind informat de data la care aceasta a avut loc,pot considera aceste hotarari nule?multumesc anticipat!
multumesc...ptr raspuns..consider si eu asa cum a spus Dm.Elga50 ca aceste cheltuieli trebuiau specificate si cerute in instanta..pe listele de plata pe care asociatia le-a depus la dosar ptr a face dovada restantelor mele nu apare in dreptul sumei cu care a platit avocatul specificat nimic decat suma respectiva...iar din cate imi amintesc eu la afisierul blocului in luna respectiva scria clar..CHELTUIELI DE JUDECATA...in legatura cu aceiasi suma aveti dreptate nu am fost destul de clar..spre exemplu sunt actionat in judecata pentru perioada decembrie2007-dembrie2008..primesc o hotarare..incerc sa achit din restante si ajung cu plata la luna august din aceasta perioada dupa care urmeaza un nou proces unde sunt chemat in judecata incepand cu luna august 2008-august2009...unde instanta hotaraste ca trebuie sa achit suma respectiva pe care ei au solicitato in proces practic suma pentru perioada august 2008-decembrie 2008 se regaseste si in urmatoarea sentinta august 2008-august 2009..va multumesc anticipat !!!
multumesc...si inca ceva..am sentinte judecatoresti in care sunt cuprinse aceleasi perioade de timp restante..practic de exemplu am 2 hotarari judecatoresti care spun sa platesc aceiasi suma...
..oricum daca aceste cheltuieli de judecata au fost facute din vina mea sunt de acord sa le platesc eu nu toti locatarii..dar nu inteleg de ce le tin ascunse????
BUNA DIMINEATA!..multumesc ptr timpul acordat,poate nu am fost clar..dosarul meu a fost depus la judecatorie anul trecut in aprilie ...luna in care apare si cheltuieli de judecata ..si inca mai astept hotararea judecatoreasca...#-o#-o#-o..deci deabia acum urmeaza sa se termine acest proces...pfff..uitam din aprilie si pana acum mi se pun si penalitati la aceasta suma..va multumesc!:-/
;):D=D>...multumesc mult ptr raspuns...la asta ma refeream cand am spus de furt#-o#-o#-o..ce ma sfatuiti sa fac..ce ma sfatuti sa fac in curand o sa imi vina o noua hotarare judecatoreasca in care nu vor fi specificate aceste cheltuieli care mi au fost impuse in listele de plata a intretinerii???..pot face o plangere penala??:( mii de multumiri!!!
SCZ...asociatia de propietari ma actioneaza in judecata si imi imputa la plata cheltuieli de judecata fara ca acestea sa fie specificate in instanta ...ba mai mult mi le pun la lista de plata a intretinerii pe luna in care imi depun dosarul la instanta...#-o#-o#-o ... multumesc!!!...
BUNA ZIUA!...si mie mi se intampla de cativa ani acelasi lucru ca Dm.Grecu...dar niciodata acociatia de propietari nu a cerut in instanta recuperarea cheltuielilor de judecata..nu cumva este vorba de furt?!!!multumesc anticipat!#-o#-o#-o