avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate T_Andrei

Activitate T_Andrei

Răspuns la discuția Stimulent indemnizatie 2012
Multumesc de raspunsuri si sper sa fie utile si altora in cazuri asemenea.
Buna ziua. Sunt in CCC si copilul urmeaza sa implineasca varsta de 2 ani in ian 2013. Am decis sa ma intorc la angajator in dec 2012, si am intrebat la AJPS de stimulentul de 500 conform ultimelor modificari aduse. Raspunsul a fost ca nu se pot depune dosare din lipsa de publicarea a normelor.
Intrebarea e: in cazul publicarii ulterior intoarcerii la locul de munca, mai pot beneficia de acel stimulent? Ce interval este pentru depunerea dosarului?

Va multumesc.
Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate recupera taxa de prima inmatriculare a unui autoturism Logan, nou din 2008, si taxa de poluare a unui autoturism nou Fiat din 2010, achizitionate din Romania. Ce proceduri trebuie urmate! Stiu ca s-a tot discutat. Ambele autoturisme au fost achizitionate prin leasing. Leasingul este achitat in ambele cazuri.
Se poate recupera si in care sunt procedurile.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Deschidere SRL-D
Conform OTIMMC sotia nu se incadreaza pentru ca are activitate comerciala, eu ma incadrez.
Răspuns la discuția Deschidere SRL-D
Sotia are deschis un PFA fiind traducator, mama mea a avut acum 5-6 ani deschis un AF, conform OUG 6/2011 la art. 2 lit. b ma incadrez sau nu? Pe numele meu nu este deschisa nici o societate.
Buna ziua. M-ar interesa sa deschid o mica afacere, dar am cateva intrebari:
In cazul deschiderii unei societati SRL-D, pe numele meu beneficiez de acei 10.000 euro + 10.000 euro max prin accesarea unui credit? Creditul se poate accesa ulterior? Daca deschid eu, poate ulterior sa deschida si sotia si sa beneficieze de aceleasi fonduri, ca ulterior cele 2 sa fuzioneze folosindu-se finantele la comun? Daca se poate acest lucru, fuzionarea, exista anumite conditii? Banii primiti pot fi folositi in achizitia unui teren, constructie cladire?
Trebuie dovada unui teren sau a unui plan pentru a primi acesti bani? Exista vre-un proiect in acest sens? In cat timp se primesc banii in cazul acceptului?

Va multumesc.