Buna ziua. M-ar interesa sa deschid o mica afacere, dar am cateva intrebari:
In cazul deschiderii unei societati SRL-D, pe numele meu beneficiez de acei 10.000 euro + 10.000 euro max prin accesarea unui credit? Creditul se poate accesa ulterior? Daca deschid eu, poate ulterior sa deschida si sotia si sa beneficieze de aceleasi fonduri, ca ulterior cele 2 sa fuzioneze folosindu-se finantele la comun? Daca se poate acest lucru, fuzionarea, exista anumite conditii? Banii primiti pot fi folositi in achizitia unui teren, constructie cladire?
Trebuie dovada unui teren sau a unui plan pentru a primi acesti bani? Exista vre-un proiect in acest sens? In cat timp se primesc banii in cazul acceptului?
Detalii privind programul SRL-D gasiti aici: [ link extern ] -/
Cititi procedura de implementare si OUG 6/2011 si apoi nelamuririle dvs le puteti adresa direct OTIMMC din regiunea unde este inclus judetul dvs.
Sotia are deschis un PFA fiind traducator, mama mea a avut acum 5-6 ani deschis un AF, conform OUG 6/2011 la art. 2 lit. b ma incadrez sau nu? Pe numele meu nu este deschisa nici o societate.
Vanzare srl-d
gargamella
buna ziua! am un srl-d in care eu st administrator unic, nu am datorii, nu am facut nimic pe societate, sunt la zi cu actele ce trebuiesc depuse si tot ce ... (vezi toată discuția)
Srl-d
gigidorescu
Pot infiinta 2 SRL-D, unul pe numele meu si unul pe numele sotiei ca mai apoi sa ne asociem pentru un proiect mai amplu?
Cat trebuie sa fie aportul propriu, ... (vezi toată discuția)