avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Deschidere SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Deschidere SRL-D

Buna ziua. M-ar interesa sa deschid o mica afacere, dar am cateva intrebari:
In cazul deschiderii unei societati SRL-D, pe numele meu beneficiez de acei 10.000 euro + 10.000 euro max prin accesarea unui credit? Creditul se poate accesa ulterior? Daca deschid eu, poate ulterior sa deschida si sotia si sa beneficieze de aceleasi fonduri, ca ulterior cele 2 sa fuzioneze folosindu-se finantele la comun? Daca se poate acest lucru, fuzionarea, exista anumite conditii? Banii primiti pot fi folositi in achizitia unui teren, constructie cladire?
Trebuie dovada unui teren sau a unui plan pentru a primi acesti bani? Exista vre-un proiect in acest sens? In cat timp se primesc banii in cazul acceptului?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 20:07, 23 Martie 2012
Detalii privind programul SRL-D gasiti aici:
[ link extern ] -/
Cititi procedura de implementare si OUG 6/2011 si apoi nelamuririle dvs le puteti adresa direct OTIMMC din regiunea unde este inclus judetul dvs.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Sotia are deschis un PFA fiind traducator, mama mea a avut acum 5-6 ani deschis un AF, conform OUG 6/2011 la art. 2 lit. b ma incadrez sau nu? Pe numele meu nu este deschisa nici o societate.
Sunt de parere ca va incadrati.Intrebati si la ORC pentru certitudine, sau la OTIMMC din zona dvs.
Conform OTIMMC sotia nu se incadreaza pentru ca are activitate comerciala, eu ma incadrez.
Eu am raspuns in situatia dvs, nu a sotiei asa cum ati pus dvs problema.
conform OUG 6/2011 la art. 2 lit. b ma incadrez sau nu? Pe numele meu nu este deschisa nici o societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil? Geamak Geamak Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl-d gargamella gargamella buna ziua! am un srl-d in care eu st administrator unic, nu am datorii, nu am facut nimic pe societate, sunt la zi cu actele ce trebuiesc depuse si tot ce ... (vezi toată discuția)
Srl-d gigidorescu gigidorescu Pot infiinta 2 SRL-D, unul pe numele meu si unul pe numele sotiei ca mai apoi sa ne asociem pentru un proiect mai amplu? Cat trebuie sa fie aportul propriu, ... (vezi toată discuția)