avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl-d

Pot infiinta 2 SRL-D, unul pe numele meu si unul pe numele sotiei ca mai apoi sa ne asociem pentru un proiect mai amplu?
Cat trebuie sa fie aportul propriu, in cazul in care doresc un credit pentru cei 50%? (in conditiile in care proiectul este aprobat si primesc de la stat 10000 euro)
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:26, 24 Iulie 2012
Dvs. infiintati un SRL_D si sotia alt SRL-D deci nu infiintati dvs 2 SRL-D
Asocierea a 2 SRL-D nu este permisa. decat dupa ce nu mai indepliniti conditiile pentru SRL-D, sau la finele celor 3 ani de functionare.
La art 7 alin 2 din OUG6/2011
[ link extern ] /
Detalii puteti obtine la sediul OTIMMC din zona in care va aflati
Daca alocatia financiara este de maxim 10.000 euro , 50% din valoarea proiectului,diferenta de 50% se solicita bancilor acreditate sa acorde imprumutul , la recomandarea OTIMMC.Acest credit se supune conditiilor bancii la care apelati, deci aportul propriu nu poate fi specificat.
Cititi cu atentie la adresa indicata care sunt beneficiile si obligatiile exprimate in legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10.000 de e pentru imm-uri de la stat valica1 valica1 As vrea sa stiu si eu daca pot obtine cei 10.000 de E de la stat pentru infiintarea unei societati ,mai exact pt a-mi deschide un minimarket,in ce conditii si ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa gasesc investitor pentru suma de 3000 euro? anamariarus anamariarus Buna seara. Am un SRL-D infiintat de o luna, fara activitate. Am depus la OTIMMC Cluj un proiect de finantare nerambursabila din fonduri guvernamentale pentru ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene tip srl-d Nina1 Nina1 Vreau sa infiintez o firma tip SRL-D si sa accesez fonduri europene nerambursabile (valoarea 10.000 euro). Care este procedura? Cu stima (vezi toată discuția)