avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil?

Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma incadrez in conditiile impuse de stat pentu a beneficia de creditul nerambursabil de 10.000E?

Mai am nevoie de alte cursuri de calificare pentru deschidere bar/magazin mixt daca am terminat liceul cu specialitatea contabilitate?

:)
Cel mai recent răspuns: Purcel Dora Constanta , utilizator 15:35, 2 Noiembrie 2024
Daca este vorba de programul de stimulare a tinerilor intreprinzatori trebuie sa va deschideti SRL-D. La prima vedere va incadrati in acest program (nu cred ca ati mai detinut actiuni sau parti sociale la societati comerciale). In cadrul acestui program Statul finanteaza nerambursabil 50% din valoarea proiectului (cheltuieli eligibile) nu mai mult de 10.000 euro. Asta inseamna ca trebuie sa aveti si dvs. 10.000 euro sau sa-i luati imprumut. Programul respectiv ofera si posibilitatea sa imprumutati acei 10.000 euro pe care trebuie sa-i aveti dvs. in conditii avantajoase, fara a fi solicitate garantii imobiliare. Trebuie sa luati in considerare si obligatiile pe care le aveti de indeplinit ulterior.
Cel mai probabil programul va fi operativ din martie, asa ca e bine sa va grabiti.
Va puteti incadra in acest program daca infiintati un SRL-D nu AF/IF.Pentru astfel de programe tebuie sa aveti personalitate juridica. Daca doriti sa ramaneti la AF/IF, si va desfasurati activitatea in mediul rural, atunci aveti de asteptat masurile non-agricole ale PNDR.
multumesc pt raspunsul prompt =D>
Ultima modificare: Luni, 6 Ianuarie 2014
Geamak, utilizator
Buna ziua!
Am firma srl ,as putea beneficia de fonduri europene?

Purcel Dora Constanta a scris:

Buna ziua!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)
Ce este mai convenabil firma sau pfa SGFLORIN SGFLORIN Nu vreau sa fiu plictisitor dar am o problema. VREAU SA MI DESCHID UN BAR SI UN MAGAZIN MIXT. Care este calea de urmat si ce este mai bine de facut PAF(daca ... (vezi toată discuția)