avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Activitate LarisaLULU

Activitate LarisaLULU

Răspuns la discuția Recuperare dosar!
Intrebarea era.......cum ajung in posesia dosarului....sa il printez sau cumva sa il dau altui avocat?Multumesc
De unde pot lua ""Cererea formulata la judecatorie"" pentru o suspendare la executare din partea Finantelor Publice pentru o firma pe care am administrat-o dar pe care am bagat-o in insolventa!? Se elibereaza la cerere de la judecatorie sau ceva??Mi-a dat solutia: " Admite excepţia inadmisibilităţii cererii, invocată din oficiu. Respinge ca inadmisibilă cererea de contestaţie la executare. Respinge cererea de suspendare a executării silite. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătorie" DECI logica lucrurilor mai am osansa cu UN AVOCAT BUN caruia trebuie sa ii arat dosarul! Va multumesc anticipat!
Va multumesc
O sa merg maine la notar sa intreb!
Joha a scris:

Bunicii ar putea sa doneze casa nepotului lor.

Da dar daca fetita e minora...cum se procedeaza!?
Multumesc
Buna ziua!
Eu si sotul meu avem o casa si din cauza bancilor samd nu vrem sa o trecem pe numele nostru si vroiam sa ii facem acte fetitei de 5 ani! Cum am putea face asta?
Precizez ca in momentul de fata este pe numele parintilor sotului iar sotul meu mai are un copil din prima casatorie in varsta de 18 ani(nu stiu daca afecteaza)
Va multumesc anticipat!
freeelis a scris:

Solicitati politiei sa faca expertiza grafoscopica privind semnatura pusa pe acea adeverinta ... de asemenea, se poate verifica amprenta stampilelor folosite de catre angajator ...

Asta am si solicitat! doar ca....nu stiu cum sa o mai dau cu Politia....ca sunt cam.......:(
Gabrielle Monique a scris:

Adeverinta este redactata pe calculator?

Dvs. puteti argumenta ca pentru eliberarea adeverintei ati fi folosit stampila societatii si nu pe cea la care ea probabil avea acces. Este identica cu cea pe care o folositi in mod curent? Sau are un alt format? Iar angajatii societatii de finantare nu ar fi trebuit sa ia in considerare acea adeverinta fara sa verifice telefonic daca este salariata Dvs.si ce venituri are.
Un registru in care sa inregistrati documentele care intra si ies din societate aveti ?

Din cate am inteles....este redactata pecalculator! Nu este la fel ca cea pe care o folosesc la banca sau in orice alte tranzactii serioase. Registru NU am ...:( Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
Am avut o angajata la firma mea!
Aceasta mi-a propus sa ii fac o adeverinta cu salariu de 1000 lei in conditiile in care ea avea 141 lei/2h pe zi!Nu am fost de acord si aceasta a redactat o adeverinta si a stampolat-o cu stampila din BAR, folosita pentru distribuitori, si asa aluat 1000 lei de la Provident! Mai mult, iubitul ei , a facut o stampila pe net cred cu numele firmei sotului meu si a luat si el BANI! Eu cand am aflat am concediat-o, i-am incheiat cartea de munca si de ciuda a facut EA plangere la politie ca eu am obligat-o sa ia credit si ca eu i-am dat adeverinta! Ce ar trebui sa fac,si cum sa demonstrz ca nu am facut-o eu???
Multumesc anticipat!