De unde pot lua ""Cererea formulata la judecatorie"" pentru o suspendare la executare din partea Finantelor Publice pentru o firma pe care am administrat-o dar pe care am bagat-o in insolventa!? Se elibereaza la cerere de la judecatorie sau ceva??Mi-a dat solutia: " Admite excepţia inadmisibilităţii cererii, invocată din oficiu. Respinge ca inadmisibilă cererea de contestaţie la executare. Respinge cererea de suspendare a executării silite. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătorie" DECI logica lucrurilor mai am osansa cu UN AVOCAT BUN caruia trebuie sa ii arat dosarul! Va multumesc anticipat!
Cerea de suspendarea executarii silite s-a respins ca inadmisibila . Persoana careia i s-a respins aceasta cerere poate formula apel . Nu exista un formular tip pentru aceasta , ci pur si simplu declarati apel pe care il depuneti la judecatoria care a judecat fondul.Motivati apelul .Dar nu sunt sanse de castig la instanta de apel. Mergeti cu dosarul la un avocat pentru a gasi o alta cale de solutionare a problemei dvs.