avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate bogdancluj

Activitate bogdancluj

Răspuns la discuția detailierea convorbirilor
Sunt foarte dezamagit de raspunsuri! Un avocat imi spune ca drepturile mele au fost incalcate! Ce parere aveti?

[Editat - nu mai scrieti cu litere mari, va rog, se citeste greu iar online scrisul cu majuscule este echivalentul tipatului la interlocutori, ceea ce nu cred ca ati intentionat. Multumesc pentru intelegere]
Răspuns la discuția detailierea convorbirilor
buna ziua ! raspunsul pe mail si raspunsul operatorului si al angajatei unde am depus reclamatia a fost acelasi : numai titularul de contract are dreptul sa obtina detailierea convorbirilor,personal la magazinul companiei si numai dupa verificarea actului de identitate,nu prin posta .apropo astazi expira cele 30 de zile in care trebuia sa primesc raspunsul scris. multumesc,astept raspuns .
Răspuns la discuția detailierea convorbirilor
am primit si un mail de la respectiva companie in care imi spuneau acelasi lucru si nu puteau sa-si explice cum a fost posibil acest lucru.
Răspuns la discuția detailierea convorbirilor
conform contractului ,numai titularul de contract poate solicita detailierea sau alte servicii.
Răspuns la discuția detailierea convorbirilor
DA
buna ziua !
sunt titularul unui post telefonic fix al unei companii. conform contractului si politicii companiei respective eliberarea detailierii convorbirilor se face numai in urma solicitarii titularului de contract ,personal ,in urma prezentarii cartii de identitate . sotia mea avind banuieli ca vb cu o alta femeie a sunat de pe tel mobil la compania respectiva ,trebuind sa tasteze doar ultimele 4 cifre din codul numeric personal ,dorind sa ceara lista detailiata,pe care a si obtinut-o ,compania respectiva trimitand-o prin posta ,gasind factura in scara blocului{nici nu sunt cutii postale in scara },astfel intrand in posesia acelui nr de tel,lucru care mi-a cauzat mie si acelei persoane mari neplaceri .am facut reclamatie ,urmand ca in 30 de zile sa primesc raspunsul .angajata companiei care mi-a primit reclamatia mi-a dat dreptate ! ce sfat imi dati ?