avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... detailierea convorbirilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

detailierea convorbirilor

buna ziua !
sunt titularul unui post telefonic fix al unei companii. conform contractului si politicii companiei respective eliberarea detailierii convorbirilor se face numai in urma solicitarii titularului de contract ,personal ,in urma prezentarii cartii de identitate . sotia mea avind banuieli ca vb cu o alta femeie a sunat de pe tel mobil la compania respectiva ,trebuind sa tasteze doar ultimele 4 cifre din codul numeric personal ,dorind sa ceara lista detailiata,pe care a si obtinut-o ,compania respectiva trimitand-o prin posta ,gasind factura in scara blocului{nici nu sunt cutii postale in scara },astfel intrand in posesia acelui nr de tel,lucru care mi-a cauzat mie si acelei persoane mari neplaceri .am facut reclamatie ,urmand ca in 30 de zile sa primesc raspunsul .angajata companiei care mi-a primit reclamatia mi-a dat dreptate ! ce sfat imi dati ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:29, 20 Martie 2012
Nu este foarte clara problema expusa. Sintetizati un pic.
De ce anume acuzati compania de servicii telefonice?
Ca a eliberat lista detaliata a convorbirilor sotiei?
DA
Contractul este facut la adresa din buletinul sotiei, ea beneficiaza/plateste acest serviciu, nu este o problema din punctul de vedere al companiei.
Problema este de natura familiala.
conform contractului ,numai titularul de contract poate solicita detailierea sau alte servicii.
am primit si un mail de la respectiva companie in care imi spuneau acelasi lucru si nu puteau sa-si explice cum a fost posibil acest lucru.

Alte discuții în legătură

Cum pot afla textele unor mesaje ionutz john ionutz john SOTIA A CORESPONDAT PRIN CONVORBIRI SI SMS MAI MULT TIMP CU UN BARBAT.CUM POT AFLA CONTINUTUL MESAJELOR LEGAL.SPECIFIC NR DE TELEFON ESTE PE FIRMA IAR EU SUNT ... (vezi toată discuția)
Este permis ? pituna pituna Lucrez la un magazin a unei companii de tel. mobila , sefa de magazin sia permis sa-mi scoata listingu cu convorbirile,pe motiv sa vada daca o barfesc la ... (vezi toată discuția)
Imi urmareste telefoanele - in prag de divort calcium calcium Buna seara sant cu sotul in pragul divortului din N motive ...mai nou ..a sunat la compania de telefonie mobila ,sa dat drept titularul contului si mi-a ... (vezi toată discuția)