avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CUM POT AFLA TEXTELE UNOR MESAJE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CUM POT AFLA TEXTELE UNOR MESAJE

SOTIA A CORESPONDAT PRIN CONVORBIRI SI SMS MAI MULT TIMP CU UN BARBAT.CUM POT AFLA CONTINUTUL MESAJELOR LEGAL.SPECIFIC NR DE TELEFON ESTE PE FIRMA IAR EU SUNT ADMINISTRATORUL.MULTUMESC
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
ionutz john, utilizator
Cel mai recent răspuns: blinkyfifi , utilizator 15:52, 10 Noiembrie 2011
Raspuns simplu NU puteti.

Acum va trebui sa dati mai multe informatii, despre ce tip de mesaje este vb , sms pe mobil sau mail-uri , Daca este vb de e-mail atunci va trebuie acces la contul de mail daca insa a sters mesajele si le-a golit si din folderu de "deletes items" nu se maio pot recupera chiar daca aveti acces la mail.

Daca este vb de sms-uri si sunt sterse din mobil , NU aveti drept legal sa solicitati de la compania de telefonie textul mesajelor. In baza legii 677 a datelor cu caracter personal si confidential nu vi se vor pune la dispozitie nici un fel de mesaje sau date personale ale sotiei.

Cu stima
Buna ziua!
Este foarte simplu, o intrebati, incercati sa aveti un dialog, dar unul real, fara reprosuri si tipete :) Stiu ca pare greu, dar este posibil. In plus, nu aveti de unde sa stiti cu certitudine ca asa stau lucrurile cum credeti dumneavoastra acum. Dupa parerea mea, ar putea exista doua posibilitati: 1. aceasta cosrespondenta sa nu fie reala; 2. aceasta corespondenta sa existe in anumite circumstante pe care inca nu le cunoasteti. Adesea oamenii nu isi manifesta interesele, din teama, nu stiti ce interese are daca nu vorbiti cu ea. De aceea ar fi bine, daca va doriti acest lucru, sa incercati un dialog cu sotia pe aceasta tema. In sitauatia in care nu reusiti sa purtati acest dialog singuri, va sugerez sa apelati la un mediator, care cu siguranta va incerca sa va ajute in rezolvarea aceastei probleme.
Sa auzim de bine! :)
buna ziua,
sper sa postez unde trebuie. ma intereseaza exact ce il interesa pe domnul Ionutz John, cu exceptia ca asa dori sa aflu continutul mesajelor trimise de pe telefonul meu. adica, avem pe firma 2 numere de telefon, unul al meu si unul al sotului. eu as dori sa aflu continutul mesajelor trimise de mine. exista ceva sansa?
va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul la date personale telefon Ivascuioandragos Ivascuioandragos Cine poate avea acces la convorbirile și mesajele de pe telefonul privat (vezi toată discuția)
Sms - probe sau nu in instanta?! xuser xuser Sunt SMS-urile considerate probe in instanta?! Nu de alta, dar orice \"fraier\" poate intra cu un software in memoria telefonului/cartelei SIM si sa ... (vezi toată discuția)
Trapa pe net cristian92cristian cristian92cristian Am tot cautat un telefon pe net si in sfarsit l am gasit...un iphone 5, am contactat vanzatorul, am stabilit sa fie trimis prin posta romana cu ramburs.am ... (vezi toată discuția)