avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trapa pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trapa pe net

Am tot cautat un telefon pe net si in sfarsit l am gasit...un iphone 5, am contactat vanzatorul, am stabilit sa fie trimis prin posta romana cu ramburs.am primit in loc de iphone 5 un alt telefon cu o valoare infima fata de 12 mil cat am platit.faza este ca pe formularul de la posta in dreptul campului unde scrie continutul coletului el nu a specificat exact ce se afla, a scris "telefon mobil".eu am semnat ridicarea si am deschis coletul de fata cu doamna de la ghiseu, i am spus ca nu este ceea ce stabilisem cu vanzatorul dar a spus ca daca scrie " telefon mobil" si in colet e telefon mobil nu mai am ce sa fac.vreun sfat?se poate rezolva in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: cristian92cristian , utilizator 17:17, 16 Septembrie 2014
incepeti cu o plangere la politie .
desi o sa fie greu sa demonstrati ca aveati de gand sa achizitionati altceva decat ce ati primit , atata timp cat pe PV de la posta scrie telefon mobil , dar nu si ce fel sau ce marca .
totusi , nu v-ati intrebat , de ce este asa ieftin acel Iphone 5 , in conditiile in care in magazin un astfel de telefon sare si de 1200 euro, asta in functie de obtiuni ?
Cred ca singurul lucru ce îți rămâne de făcut este sa te duci sa ii bati la ușă, și în funcție de pe ce site lai cumpărat lai putea bloca pe respectivul care ția trimis altceva, sa nu mai minta și peaalții. Site-ul trebuie sa aibă o rubrica cu reclamații.
Alte păreri vă rog frumos?
credeti ca se negociaza ? daca da , demonstrati ca nu ati cumparat produsul dorit .
si practic si fizic , ati cumparat telefon mobil .
Tin sa precizez ca am un mesaj trimis de mine catre el in care ii transmit adresa si "iphone5"...

Alte discuții în legătură

Am fost inselat mai pot face ceva ? Anonymous94 Anonymous94 Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis ... (vezi toată discuția)
Falsuri grosolane viorelivascu viorelivascu Va salut! La multi ani!.Am si eu o problema,nu stiu daca am nimerit bine cu discutia mea!.Astazi am primit un colet ramburs prin posta de la un vanzator gasit ... (vezi toată discuția)
Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)