Am tot cautat un telefon pe net si in sfarsit l am gasit...un iphone 5, am contactat vanzatorul, am stabilit sa fie trimis prin posta romana cu ramburs.am primit in loc de iphone 5 un alt telefon cu o valoare infima fata de 12 mil cat am platit.faza este ca pe formularul de la posta in dreptul campului unde scrie continutul coletului el nu a specificat exact ce se afla, a scris "telefon mobil".eu am semnat ridicarea si am deschis coletul de fata cu doamna de la ghiseu, i am spus ca nu este ceea ce stabilisem cu vanzatorul dar a spus ca daca scrie " telefon mobil" si in colet e telefon mobil nu mai am ce sa fac.vreun sfat?se poate rezolva in vreun fel?
incepeti cu o plangere la politie .
desi o sa fie greu sa demonstrati ca aveati de gand sa achizitionati altceva decat ce ati primit , atata timp cat pe PV de la posta scrie telefon mobil , dar nu si ce fel sau ce marca .
totusi , nu v-ati intrebat , de ce este asa ieftin acel Iphone 5 , in conditiile in care in magazin un astfel de telefon sare si de 1200 euro, asta in functie de obtiuni ?
Cred ca singurul lucru ce îți rămâne de făcut este sa te duci sa ii bati la ușă, și în funcție de pe ce site lai cumpărat lai putea bloca pe respectivul care ția trimis altceva, sa nu mai minta și peaalții. Site-ul trebuie sa aibă o rubrica cu reclamații.